3e bilden: En bild på någon i min familj.

Min yngsta lillasyster Wilda (Mini Buddah) Bara några månader gammal.
 
 

Why....WHY!?!?!

Helt otroligt att man kan ha en sådan fruktansvärt äckligt jobbig lärare! Om man ger någon en ganska stor skriv/ta reda på uppgift så kan man inte för vänta sig att det tar 10-15 minuter utan det kanske tar 1-2 timmar att göra klart. Då kan man inte sitta och fråga om det är klat var frmte minut!! Helt hopplöst! Ne den där läraren är ett sjunkande skäpp, de går inte att rädda!!

2a bilden: En bild på dig själv.

 

Smile.
Why?
Because you can..

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

 
Jessica.. min allra närmsta vän, allt för dig!
 

My Monday

Praktik i dag då, jo faan det gick jävligt bra ändå, bättre än vad jag trodde att de skulle gå, känner mig lite stolt faktiskt haha. Idag va en bra dag, jag fick träffa Oscar, pappa, Tezz, Wilda och till och med farfar. Men ingen jessica :( 
 
 
 
Och så va dagen slut. Stort grattis till min underbara pappa som nyss fyllt år! Även fast du har svårt att visa känslor (som jag själv) så vet jag att du älskar mig. Och även fast jag kanske inte visar det så ofta så älskar jag dig också!
 
 
 
 
 
 
 

The Weekend

Helgen är snart över och jag kan helt ärligt säga att jag inte gjort något vättigt alls! I fredags så drog Oscar ut på krogen ett tag sen drog vi till en polare i solna och drack lite öl och bara softade. Igår så drog jag och Oscar hem till Jessica och tog ett glas vin och snackade lite (ganska mycke) skit, därefter dog vi med Månez och Marcus och sladdade med bilarna (de gick juh sådär) Idag sov vi till 4 och jag har nyss käkat middag haha härligt asså!

Eminem - Berzerk


 

All the things you said

Men asså på riktigt?! de här är faan bara skit!! de går inte att göra såhär man mår inte bra! jag mår inte bra!... vi..vi mår inte bra.Nog med att man ska göra de nångång ibland bara för att få ut allt, men inte såhär. När du ser på mig med den där blicken så blir jag helt ärligt livrädd, det ser ut som att di ska höja din hand och sen försvinna ur mitt liv helt. Som att de här va ditt livs största misstag och att du hatar mig till grunden. Jag vill inte och jag orkar inte.

Iblan så räcker det bara inte

 

RSS 2.0