Vadå, va, heej!!

Godmorgon alla solstrålar! Nej juste... De är juh fortfarande mörkt ute! Faan jag vill ha sommar! Och ja!!! Jag är jätte trött haha, satt uppe hela natten och kollade på Sons Of Anarchy (världens bästa serie btw) så ja lite trött är jag, och nu sitter jag på tuben som snart är framme i lilje. Ha en awesom dag hörrni!!! Bajs på er alla! ;D


Drunk..


...

 Har kämpat på länge nu för att allt ska bli bra och falla på plats, med det känns som att verkligheten börjar springa ikapp mig... Det är inte kul längre, och det kommer inte funka länge till.

Tried as fuck!

Jupp då va första skoldagen efter lovet avklarad! Haha halva dagen gick juh bra iaf... Somnade lite halvt efter lunchen xD blir så när man väljer att dygna ☺ aja nu ligger jag i soffan och känner att jag kommer somna när som helst haha, spelar ändå ingen roll eftersom att jag är ledig i morrn!!! :D hurra för mig!


FMFUCKINGL

Jaha... då va lovet snart slut då. Faan va de suger... Börjarnu på onsdag och den sista personen jag vill träffa just nu är min lärare MQ. Visst hon va awesome i början men faan va hon har ändrats!! gillar inte henne alls!!

RSS 2.0