Yeah...awesome!

Sitter i skolan och ska skriva en krönika, okej visst de är juh inte så svårt. Men att komma på något att skriva om DE är de svåra.. Just m´nu så är jag inne på svartsjuka, visst det är ett ganska bra ämne men dock väldigt vanligt ''/ Aja får se hur de går ;) Känner att de här kommer bli en ganska slapp vecka!
  •  Måndag - Vanlig dag
  • Tisdag - Heldag på Handelsanställdas Förbund
  • Onsdag - Praktik
  • Torsdag - Ledig
  • Fredag - Ledig

Ganska skönt om jag får säga de själv haha!


Gonatt!


We are lights

Hola bolla! I dag har de inte hänt mycke alls, Jag har mest legat och lyssnat på musik :D Tanken va juh att jag skulle städa mitt rum meen...de är juh försent att börja nu! :D Aah juste dopet igår gick väl helt okej, va skit nervös men de va tydligen ingen som märkte de haha. Senare på kvällen så drog jag och Oscar till Fredda och träffade Jocke, Millbert och några :) Hoppas ni haft en bra helg!
 

My inner ninja

Gomorgon! I dag händer inte så mycke vad jag vet...förutom att jag ska sjunga på ett dop i dag. De ska bli ganska kul faktiskt, eftersom att jag älskar att sjunga så är de juh väldigt kul när man väl får chansen att sjunga inför publik. Tycker bara att de är jävligt jobbigt eftersom att jag är så sjukt närvös och har inget självförtroenda alls när de gäller min röst ;D Men de går nog bra, hoppas jag iaf haha :D
 
Så sjukt underbar låt!

Yeeeah..thats my life right now

Asså så här tråkig har jag faan inte haft på länge... Jag har verkligen inte ett jävla skit att göra! jag är fast i solna och alla andra är upptagna eller borta. Farsan och Tezz har gäster och jag är inte så mycke för de där asså. Haha så nu sitter jag är och tycker synd om mig själv och surar, ganska patetiskt faktiskt ;)

RSS 2.0