Jul.. ska väl va.. Kul?

Jahapp... Då va de jul igen då.
Jag är i Eskilstuna med farsan och Tezz och just nu är de ända jag kan tänka på är att de snart är över och att jag får åka hem, jag vill inte vara här... De jag vart knas mellan mig, farsan och Tezz i månader nu... Och de här hjälper inte direkt (att få vara med tezz's familj) jag saknar min familj och mina vänner... Speciellt Jessica som är i fucking Jämtland och kommer hem på fredag x'O bajs på henne... Men aja, GOD JUL på er alla!! Och Gonatt från mig!


HELT JÄVLA FANTASTISKT tråkigt.

Kul att ens lärare ham hatar är sjuk så man får sitta inne med handels klassen.. deras lärare är juh faan inte bättre..awesome dag! Klar med sina uppgifter är man också så just nu har man inget att göra heller, så nu sitter man bara och lallar runt på datan och lyssnar på musik..KUUUUL!!!! nej,

Gonatt!

 

Dålig dag.

Hemma igen efter en lång tråkig dag i skolan... Min lärare börjar gå mig på nerverna på riktigt! Hon är så irriterande och tror att hon är så otroligt rolig! DE ÄR HON INTE! hon sitter alltid och pratar om sig själv och om sitt otroligt ''roliga'' liv. Nog om de! Nu ska jag kolla på nån film och sen tänkte jag försöka få nått gjort till skolan ''/ Ha de bra så länge! :)

The fall..

Så.. Nu va helgen slut och nu börjar de roliga igen.. Skolan.. (eller inte!)
I fredags så va jag och Oscar på bio med farsan och Tezz, har inte bott hos dom på typ tre månader.. Så de kändes juh lite skumt att vara med dom, men de va jätte kul också.. Till slutet. Jag och Oscar drog senare till Marcus och mötte dom andra och sen på lördagen så va vi hos Elin med gänget igen :) hoppas ni andra har haft en super helg! Gonatt på er alla!

Trött kille!...


Hotell & Turism

Godmorgon!
Kom till skolan för ett litet tag sen och min lärare har redan kastat över oss massa uppgifter som ska vara klart innan jul... skit bra att man får sånt typ en vecka innan lovet! -.-' Så just nu har jag typ 60 frågor jag måste svara på och sen så ska jag skriva om yrket som reseledare... de kan i för sig bli lite kul eftersom att de är just de jag håller på att utbilda mig till. Men hoppas ni alla får en bra dag!! :)
 

Oh Boy!!

Hejsan svejsan alla iskalla vinter typer!!!
Ja! jag har as tråkigt, helt utan tvek!! Haha jag sitter i skolan och typ låtsas jobba så att min lärare tror att jag är jätte duktig!! :D Det är jag juh i för sig men aah.. inte just nu haha xD I dag har jag nog inga planer.. jo juste jag ska träffa Jaqi ett tag efter skolan. Vi ska gå på promenad med Två hundar som hon tar hand om just nu Chang o Wille, världens sötaste, gulligaste, underbaraste, busigaste små hundarna som finns haha! Så de ska bli kul att träffa dom och få komma ut lite, även om de är satans kallt! xD  

RSS 2.0