Like home

Shit vilken underbar dag! I morse så fick jag reda på att alla lektioner va inställda pga nationella proven, och sen så kom min plattång tillbaka från de döda!! (överlycklig!) och nu är jag på väg till Åkersberga för att träffa Oscar! Ganska Soft haha xD ha en bra dag! Och trevlig helg på er!


trött

Gomorgon!....eller nått. Praktik i dag, skönt att man börjar 10!! :D Hoppas bara på att de inte är så mycke att göra i dag är faan as trött -_-  Aja det är juh fint väder iaf haha. Ha de bra så länge!!

Godermorgon!

Hoppas på en bra dag nu! pallar inte me massa skit! De är praktik i dag och jag ska prata med min handledare om varför jag typ aldrig är på praktiken.. får se hut de går. Sen senare så ska jag gymma med Oscar och efter de så drar vi hem till han i berga :) I morrn är de äntligen fredag!! Ha en bra dag!!
 
 Hittade den är snubben nu i morse, asså han är faan grym. Rysningar i hela kroppen så fort han tar i. Lyssna på hans andra covers också, tror inte du kommer ångra dig ;)

Time på shape up!

Aah... faan asså nu börjar man juh bli stressad! ska hålla tal på fredag i skolan och tjejers och killars roll i framtiden (nationella prov) och nästa vecka är de massa prov också!! Hatar nationella proven! visst de är juh as bra och så för lärarna och skolverket att ha koll på hur man ligger till i ämnena, men de är inte lika kul för eleverna! Nä jag måste verkligen fixa de här, för jag tänker faan inte gå om ett till år i gymnasiet! -.-

Goomorgon!

Har inte riktigt vaknat än men jag försöker! Är sen till skolan så egentligen borde jag inte sitta här men men x) I dag så fyller Oscars yngsta brosa år (Emil) så ska kanske dit och fira honom lite! Annars så har jag inga planer för dagen förutom att hålla mig vaken i skolan, tisdagar är faan ingen bra dag! -_-
 

Hell yeah!

Heej Hopp!! Nu är det i slutet av ännu en vecka och ännu en vecka mindre till sommarlovet!! I fredags så tog jag och Oscar en hemma kväll, kändes som att båda behövde de. Igår så firade vi 6 månader så vi va på bio och såg G.I. Joe: Retaliation (ganska bra faktiskt) sen så drog vi till en polare som fyllt 18 och firade henne lite. De blev en lyckad dag tycker jag. Idag skulle jag ha träffat Jessica med de blev lite ändrade planer så nu ska jag städa mitt rum sen så ska jag kolla på Andra Avenyn!! haha hoppas ni haft en bra helg! ;D
 

Glassiiigt!

Gooomorgon!! härlig start på dagen med en pappa som va på topp humör! Annars inte så bra, blir ingen praktik för mig i dag ''/ ist ska jag öva på en låt på piano ch sen ska jag hem till Oscar i berga! :D
Men först! alltid en dusch! inte lukta usch! Ha en bra dag!!
 

Pusher

 En liten låt sådär bara
Lyssnade as mycke på den här för typ två år sen!
Enjoy!

Heellooo!

Jupp då va man tillbaka på praktiken då.. Segt men ändå ganska kul att träffa alla igen!! Muppfläsk!


-_-

Godnatt

I will follow you into the dark.

Nä nu ska jag försöka somna!! har mått så jävla illa hela dagen och gör de fortfarande, Hoppas på att de är bättre i morrn iaf ''/ Gonatt från mig!! tjollahopptjollaheej!
 
Här kommer kvällens låt också...

Kvällens låt (So lovely, fucking love it!!!)


Miss u jööh

Faan.. fick nyss dåliga nyheter.. Jessica skulle ha kommit hem från London i dag men hon kommer i morrn ist :(( As dåligt!! Har inte träffat henne på en vecka nu och jag saknar henne galet mycke, vi är ändå vana vid att träffas typ varje dag.. Faan då, jag som hade sett fram emot att möta henne nu inatt så fort hon hade kommit hen :'( Hoppas verkligen att jag får träffa dig i morrn!!
 

Fucking awesome man!

Här är Millberts tatuering som han körde sista sittningen på igår!! As fet ;)


Full fart!!

Heej!! Efter en lång och skön helg på landet så har de vart jävligt skönt att komma hem igen och träffa andra människor!! Igår så drog jag och Marcus och käkade thai och sen tog vi en promenad. I dag så hämtade Marcus mig efter jobbet, köpte hårfärg till mig och sen gick vi runt lite vid Sandvik och satte oss på bryggan och bara dog! Sååå underbar sol och värme!! Sen så drog vi och kollade till Millbert när han gaddade sig!! Så nu är jag hemma igen och är galet trött så nu tänkte jag kolla på Andra Avenyn och bara vara för mig själv ett tag! Ha de bra!!


If I lose myself...

  
 
 

RSS 2.0