Gonattdåå

Visst är dagen inte slut än..men, den har blivit mycke bättre än va den va för några timmar sen! Ne fyfaan, ingen bra dag alls usch! Men efter att ha umgåts med några av sina bästa vänner och bara vart sig själv så känns allt så mycke bättre, mina vänner betyder väldigt mycket för mig och dom kan nästan alltid få en på andra tankar/bättre humör. ne nu ska jag snar dra mig mot sängen, det är juh en dag i morgon också ;) Gonatt på er!

Best day ever!

Fyfaan vilken jävla underbar start på dagen.
den började som vanligt med att jag vaknade till mitt alarm 06.30, tänkte.. amen jag ligger kvar ett tag eftersom att jag ändå är vaken och har massor av til tills jag ska till skolan, bara de att jag självklart somnade om och SJÄLVKLART hade jag stänkt av alarmet -.-' så vaknar ca 1,5 timme senare av att jessica ringer och sägr att hon också är sen, somnar om, vaknar vid 08.00 när hon ringer igen och säger att jag är så jävla dålig för att jag inte gick upp, då kommer jag äntligen upp ur sägen, duschar och gör mig i ordning för att sen dra till skolan, när jag kommer till bussen så märker jag att mina hörlurar har pajat så att det är värsta klappet i sladden...precic vad jag önskade skulle hända -.- Nu är jag iaf i skolan och jag känner att jag vill slå nån i ansiktet speciellt nya tjejen i klassen som alltid sitter och tittar på en men vågar inte säga nått, har du problem med mig så säg det bara ist för att sitta där och glo som en jävla liten fjortis!!!! Faan vad jag älskar den här dagen, lyllo myg liksom!!

Inte bra!

Att vara hemma från skolan kan vara otrolig skönt iblan! Tisdagar är någ den värsta dagen på hela veckan. Inget går rätt då, man bråkar, får sparken, förlorar nån, gör illa sig. Allt händer på tisdagar -.- Ne nu ska jag försöka överleva denna dag genom att bara sitta still och inte göra ett skit förutom att kolla på Underworld!
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Gooooooooooooooooo natt

Twisted time!!

Come on....

Nu blev det en sån där dålig dag igen -.- har inte äns kommit iväg till skolan... det är en såndär as tråkig dag i dag, de är bara gå om kurser så jag ska gå om svenska och matte kurserna från förra terminen eftersom att det inte gick så bra för mig då :D Men nu måste jag kila iväg på tåget, sov gott!
 
 
 
 

Bajsapefläskpankaka

Helt fast på serien Twisted!! vill kolla alla avsnitt nu på en gång men ändå inte för vill inte att det ska ta slut! haha jag har bara sett ett avsnitt än så länge men de är faan spännande! Ne men nu hade jag tänk att försöka somna.. det är juh ändå skola i morrn -.- Ha de gött!
 
 
 
 

So Good

Första dagen på nya praktiken AVKLARAD! stolt tjej ;D

RSS 2.0